Първоначално публикувано от Alfa_147 selespeed
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Премахване на катализатори
Collapse
X
-
-
Колеги и аз занапред мисля да махам катализатора и гърнетата с права тръба и едно крайно гърне... И на мен ми е интересно това за пренадуването дали е вярно...На много други места четох,че няма никакъв проблем, не знам... Също така трябва да знаете, че диаметъра на тръбата е от значение, понеже ако е по-дебела от нужното също не е добре и ще повлияе негативно..
ПоздравиVOLVO S60 D5 2.4 210HP
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet
Alfa Romeo 147 1.6 t.spark ' EX
Comment
-
Това с пренадуването са пълни глупости.Налягането на турбото се управлява от разтоварващия клапан.За коли с турбо е силно препоръчително генерацията след турбото да е максимално проходима,иначе особенно при запушен катализатор турбината почва да грее.Аз съм със 156 2.4 и имам само едно задно гърне права тръба на мястото на катализатора,колата я карам целодневно и всекидневно,няма никакви пренадувания и т.н.alfa 159 1,8 mpi/lpg
Comment
-
Ето ви тема!
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E7%E0%F2%EE%F0
Особено при дизелите може да си ги премахнете без проблем, само плюсове ще има от цялата работа!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщениеТова с пренадуването са пълни глупости.
Last edited by emzo; d.m.y г., 09:07.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от unlimitedman Покажи съобщениеОт моя опит с 1.8 144 коня, която е с един катализатор и една сонда(катализатор нямаше, само една права тръба) след като сложих резонаторното гърне, не само и звука се оправи, но и разхода стабилизира на около 7 - 7,5 пък и върви повече. Излезна ми 30 лв с монтажа в една морга ми свършиха работа, но това е в Кюстендил.
Сега вече при твоята незнам как е системата точно така че може да е по-трудно.
Ако е само една сонда и е след катализатора не би трябвало да имаш проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщениеНадува или пренадува,има разлика,пренадуването може да се случи само поради повреда на разтоварващия клапан,на тая графика гледам,че надува повече от преди при определени обороти,но не значи,че пренадува или греша?
То Българския език първо трябва да се научи и по-точно как да тълкуваме думичките правилно.
Надува - най-често това значи "пълня с въздух нещо"
Пренадува - "пълня повече от колкото е позволено, нужно и т.н."
До тук с Българския! След това идва техническата част.
Пренадуването може да се случва не само когато има проблем с разтоварващия клапан. Няма да ти обеснявам кога, защо и как тъй като ще трябва да ти обеснявам и прости физични закони които видно ти липсват.
П.С. Когато не разбирате нещо недейте да се правите на смешници тука, защото има и други хора които не разбират и ви се доверяват, и след това страдат.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Като се премахне катализатора-те на ЖТД и всичко останало по колата е както трябва, НЯМА пренадуване!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment